Een wereld vol plezier

Leuke workshops voor bedrijfsuitjes en teambuilding
Teambuilding activiteit ideeen

De twee mooiste ingrediënten van het leven zijn voor mij muziek en de ontmoeting. Samen zorgen zij voor een smaaksensatie waar ik geen genoeg van kan krijgen en iedereen mag ervan proeven!

Mijn naam is Jaime Nanoha en ik heb het privilege om te mogen werken met mensen en muziek. Aan het conservatorium heb ik gitaar en pedagogiek gestudeerd en dit was voor mij een ware levensleerschool. Het bracht mij tot nieuwe inzichten door middel van plezier, confrontatie en samenhorigheid, waardoor mijn leven een fantastische wending heeft genomen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik onze visie op het leven en muziek tot uiting kan brengen met Bossa Boa.

Teambuilding activiteit ideeen

Halloa! Mijn naam is Andy Hagen. Dagelijks mag ik het plezier ervaren dat muziek maken geeft. Dat doe ik met mijn bandolim waarmee ik menig uur van mijn dag doorbreng. Elke zaterdag ga ik naar de Braziliaanse muziekschool en spelen we samen de muziek waar we van houden.

Vanaf het moment dat ik begon met gitaarspelen op mijn 18e tot mijn 32e levensjaar was ik ervan overtuigd dat ik niet muzikaal was. Door met andere mensen te genieten van het plezier dat samen muziek maken geeft, stelde ik plezier boven vaardigheid. En sindsdien is muziek een hoofdrol gaan spelen en kan ik ook zeggen dat ik van een gelukkig mens naar een innig gelukkig mens ben gegaan. Inmiddels speel ik ook een aardig deuntje 🙂

Deze realisatie is een belangrijke motivatie voor ons om Bossa Boa te starten. Daarnaast verbindt muziek mensen omdat het een universele taal is, iets waar de wereld een grote behoefte aan heeft. Het is een voorrecht om daaraan te mogen bijdragen.

Teambuilding activiteit ideeen

We gaan graag het gesprek met jou aan!

Leuke workshops voor bedrijfsuitjes en teambuilding
We luisteren graag naar je en stemmen onze bedrijfsuitjes of workshops af op jouw wensen.
Teambuilding activiteit ideeen